Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Börművesek képes leírás - Népművészet - Hagyományos népi mesterségek.tlap.hu
részletek »

Börművesek - Népművészet - Hagyományos népi mesterségek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nepmuveszet.tlap.hu » Börművesek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Balogh Ferenc honlapja

Balogh Ferenc honlapja

A debreceni Kölcsei Ferenc Művelődési Központban bőrős tanfolyam indult Hűse Péter cipészmester és népművész vezetésével. Itt elsajátítva a szakma alapfogásait, több tapasztalatcsere és gyakorlás után szakmunkásvizsgát tettem. bevezetokep2Majd a vállalkozóigazolványt kiváltva, elkezdtem bőrtárgykészítő tevékenységemet. Az elkészült tárgyakat a mai napig kézműves vásárokon, lovasnapokon, falunapokon értékesítem.

Sipos Tamás honlapja

Sipos Tamás honlapja

A bőrművességgel 1995-ben ismerkedtem meg, zsűriztetni 1999-ben kezdtem a Népi Iparművészeti Tanácsnál. Ennek eredményeként 2003. decemberében népi iparművész címet szereztem. 2000-ben elvégeztem a Zala Megyei Népművészeti Egyesület által szervezett bőrtárgykészítő képzést. Részt veszek szakmai táborokban, a Fejér Megyei Népművészeti Egyesület tagjaként szerepelek a Mesterségek Ünnepén, a Budai Várban. Több éven keresztül tartottam foglalkozásokat a Jánosi Együttes táborában. Felkérésre élő mesterségbemutatókat, foglalkozásokat is vállalok.

Surányi Zita honlapja

Surányi Zita honlapja

Értékes könyve vagy mappája van, amelyet nap-mint-nap használ? Védje meg egyedi bőrkötéssel! Természetes bőrbe kötve, bőrfestéssel, dombormintákkal, sarokvédőkkel ellátva egyedi megjelenés mellett, hosszú élettartamot biztosíthat a sűrűn használt könyveinek, szótárainak, vagy gyűrűs-mappájának. Amennyiben Ön egy ilyen bőrkötésre vágyik, kérem keressen meg.

Zajácz Tamás honlapja

Zajácz Tamás honlapja

Zajácz Tamás 1952-ben született Nyíregyházán. A bőrművességgel főiskolai tanulmányai alatt ismerkedett meg. Egyedi bőrmegmunkálási eljárására az országos Találmányi Hivatal szabadalmi oltalmat adott. 1980 óta rendszeresen kiállít hazai és külföldi galériákban, részt vesz nemzetközi képző - és iparművészeti bemutatókon. Alkotásai megtalálhatóak közgyűjteményekben, középületekben, szállodákban, üzlet-és irodaházakban. Tiszaújvárosban él és dolgozik. Vezetésével itt működik a Bőr-Art Bőrművészeti Kft. és az Ártér Galéria, melyben legújabb alkotásait mutatja be.

Tuti menü