Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tiffany és olomüveg készítők képes leírás - Népművészet - Hagyományos népi mesterségek.tlap.hu
részletek »

Tiffany és olomüveg készítők - Népművészet - Hagyományos népi mesterségek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nepmuveszet.tlap.hu » Tiffany és olomüveg készítők
Keresés
Találatok száma - 6 db
Kézdi Díszüveg Stúdió

Kézdi Díszüveg Stúdió

Kézdi Piroskának hívnak. 2004 óta foglalkozom Tiffany üvegek, Tiffany lámpák, valamint Ólomüvegek tervezésével, kivitelezésével és javításával. Amennyiben szeretné az otthonát, irodáját különleges módon egyedivé tenni, különböző technikák közül választhat. Bármelyik megoldás mellett is dönt, (Tiffany üveg, Ólomüveg, Fazettázott üveg) bensőségessé, különlegessé varázsolja környezetét. A megfelelő üvegtípus, szín- és formavilág, valamint stílus kiválasztásában szívesen nyújtok segítséget. Katalógusból, vagy az Ön egyedi elképzelései alapján szinte bármi megvalósítható. Ha Önt is elvarázsolta a színes üvegek csodálatos világa, szeretne megismerkedni a díszüveg-készítési technikákkal, szívesen várom a tanfolyamokon. Kérem tekintse meg honlapomat, ahol megtekintheti eddigi munkáimat, és ha felkeltettem az érdeklődését, szeretettel várom a jelentkezését.

Ólomüveg Laura

Ólomüveg Laura

Ludvig Laura vagyok, képzett ólomüveg készítő. Vállalom ólomüveg képek, tervezését, valamint tervek alapján történő elkészítését. Amennyiben érdeklődne az ólomüvegezés technikájának elsajátítása után, lehetősége van azt tanfolyamaimon elsajátítani. A tanfolyamok indulásáról, valamint azok költségéről honlapomon tájékozódhat. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, tekintse meg honlapomon részletes bemutatkozásom, munkáim, valamint szolgáltatásaim, és vegye fel velem a kapcsolatot az oldalon található elérhetőségeim valamelyikén.

Opál üvegstudió

Opál üvegstudió

1996 óta foglalkozunk ólombetétes és tiffany üvegek, lámpák, tükrök, térelválasztók tervezésével kivitelezésével és javításával. Az első nagy munkánk- ami vállalkozásunkat beindította - a bécsi Rathaus megrendelése : 10000 db ólomkeretes üvegkör volt, amit a következő években is tőlünk rendeltek meg. Referencia munkáink közt szerepel a keszthelyi Karmelita templom és a Festetich kastély ólomablakainak restaurálása , valamint a Polgármesteri Hivatal bejárati ajtajának díszműüvegezése. Ezenkívül több étterem és panzió tiffany üvegét is mi készítettük el. Fontosnak tartjuk a megrendelők elégedettségét, a vállalt határidők betartását és az egyediséget. Ezért a munkát megelőzi a helyszin tanulmányozása, a motívumok és szinek egyeztetése amihez segítséget nyújtanak színes fotóink, prospektusaink. Ezután készülnek el a méretarányos színes tervek és az árajánlat. A motívumok általában teljesen egyediek, de ha valaki kész ötlettel érkezik hozzánk, azt is szívesen megvalósítjuk.

Prágainé Mágori Aranka honlapja

Prágainé Mágori Aranka honlapja

z ide vezető úton sokszor éreztem az alkotás örömét. Az anyag nyújtotta lehetőségek, a kisplasztikák megformálása, az akvarellek színei, a grafikák vonalai, a kirándulás a henna világába, mind örömet nyújtottak. 2005-ben meghívást kaptam Firenzébe az V. Nemzetközi Kortásmuvészeti Biennáléra. A Biennálé elnöke Prof. Pasquale Celona választott be és ezáltal örök jogot kaptam ezen Biennálékra, melyet 2 évente rendeznek meg. Munkáim több országban jelen vannak, Németország, Ausztria, Svájc. Tulajdonképp ezekkel ma is foglalkozom.

Tóth Veronika honlapja

Tóth Veronika honlapja

Megvártam, míg gyermekeim elalszanak, aztán előpakoltam az aznap délután, puszta kíváncsiságból vásárolt piros és zöld színű festéket, a kontúrt, majd leakasztottam a falról egy fotót, kivettem a képkeretből az üveget, és festeni kezdtem. Talán nem is festeni, csak ismerkedni azzal az anyaggal, amely azon az éjszakán úgy belopta magát a szívembe, hogy ma már nem is értem, korábban hogy élhettem nélküle... Az első perctől éreztem, hogy ez nem csupán hobbi, több annál. Szenvedély, alázat, elhivatottság. Megnyugvás és béke. Hogy megtaláltam végre, amit mindig kerestem. Szerelem, ami most már életem végéig elkísér.

Vándor Tamás

Vándor Tamás

Folyamatosan bővülő kínálattal várom az érdeklődőket. 30-35 Tiffany lámpa mindig rendelkezésre áll a választáshoz. Igyekszem minden igényt kielégíteni a színestől a még színesebbig, a kicsitől a nagyig, a csillártól az asztali lámpán keresztül az állólámpáig, a szecesszióstól a modernig. Egyéni igényekhez is alkalmazkodom és viszonylag rövid időn belül elkészítem a megrendelt búrát. Vállalom továbbá ablak, ajtó, térelválasztó egyéni igényre szabott ólomüvegezését.

Tuti menü